Muutaman hetken jälkipyykki Helsingistä

Semmonen savotta. Yrittäjäseminaarista tuli inspiraatiota niin paljon, että pää löi tyhjää kun ajelin kotiin. Sen vuoksi olikin tärkeää, että kynä sauhusi ja muistikirja täyttyi. Kun noihin viisauksiin ja ohjeisiin palaa uudelleen ja uudelleen, tulee niitä toistoja ja niistä tulee lopulta tapa. Koulutukset ja tällaiset seminaarit ovat aina pieni potku ylöspäin, kohti huippua. Näitä seminaareja on ympäri Suomen ja ensi vuonna varmasti uudelleen Helsingin seudulla. Siihen asti yritän tuoda näitä ohjeita käytäntöön.

Klikkaa linkkiä ja lukaisehan meidän bloggarin ajatukset.

muutamahetki.com/huipulle-seminaarin-jalkipyykki

Nasdaq Helsingin pörssin avaus tapahtui seminaarin aikana klo 10:00. Kuvassa pörssikellon avaa tapahtuman tuottaja Hanne Nuutinen vieressään Nasdaqilta Erja Retzén tapahtuman puhujien ja kumppanien kera.

Nasdaq Helsingin pörssin avaus tapahtui seminaarin aikana klo 10:00. Kuvassa pörssikellon avaa tapahtuman tuottaja Hanne Nuutinen vieressään Nasdaqilta Erja Retzén tapahtuman puhujien ja kumppanien kera.

Hanne Nuutinen